Activiteiten

Wijkcollectie

Stichting Wijkcollectie organiseert regelmatig evenementen zoals Verhalencafés en VerhalenWandelingen. Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

VerhalenWandeling M4H

23 juni 2021

Op woensdag 23 juni (start tussen 14 en 15.30 uur) kan je meewandelen met de VerhalenWandeling door het Merwe-Vierhavens gebied.
Je loopt in groepjes langs een aantal bijzondere ondernemers uit M4H, zoals Labhotel en Groencollect. 

Aanmelden via deze link.

VerhalenWandeling M4H

26 mei 2021

Op woensdag 26 mei kon je weer meewandelen met de VerhalenWandeling door het Merwe-Vierhavens gebied.
In kleine groepjes liepen we langs een aantal bijzondere ondernemers uit M4H, zoals de Voedseltuin, BoTu Werkcoöperatie, Buurman en de Stadshaven Brouwerij Rotterdam.

 

VerhalenWandeling BoTu

19 mei 2021

Woensdagmiddag 19 mei was de tweede VerhalenWandeling in BoTu. Met inspirerende verhalen, lekkernijen, woordkunst en muziek uit de Wijkcollectie. O.a. van Buurtsteunpunt, Weggeefwinkel Yess, het Prinses Theater en het Bospolderplein!

 

Verhalencafé M4H

1 april 2021

In Merwe-Vierhavens gingen we  donderdagmiddag 1 april (via ZOOM) tijdens een nieuw Verhalencafé in gesprek met Stadshaven Brouwerij, Stedin, CDS-electronics en het Steurgebouw.

VerhalenWandeling BoTu

10 maart 2021

Op woensdagmiddag 10 maart was de allereerste VerhalenWandeling in BoTu: een wandeling door de Rotterdamse wijk Bospolder Tussendijken met inspirerende, spannende en wonderlijke verhalen uit de Wijkcollectie (uiteraard coronaproof).

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten van Stichting Wijkcollectie?

Meld je dan hiernaast aan voor onze nieuwsbrief!

(vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de ontvangen link)