Titel kunstwerk: Hoek van Holland mijn parel 

Over Corrie Nuijen-Bloem 
Corrie is kunstschilder en lid van het KUZhuis in Hoek van Holland: Creativiteit is de rode draad in mijn leven. In het Fort op het poppenatelier heb ik de koppen van kabinet de Geer mogen maken en ook wandschilderingen. Ik ben autodidact. Ik heb altijd geschilderd met aquarel, houtskool, acryl en grote doeken met paletmes. Nog steeds probeer ik verschillende technieken.” 

“Mijn inspiratie vind ik in de natuur en omgeving, zoals kassen, duinen, zee, dieren, maar ook de mens, en dan de vrouw in het bijzonder. Ik exposeer regelmatig met veel plezier.” 

 Over het kunstwerk 
Het kunstwerk weerspiegelt de schoonheid van het dorp Hoek van Holland: ‘Hoek van Holland mijn parel’.  

 Het leven met buren in Hoek van Holland  
“Mijn man en ik wonen al 50 jaar met veel plezier in Hoek van Holland, vanwege bos, duinen en strand. In ons buurtje zijn inmiddels veel jonge mensen komen wonen. We nodigen ze uit voor een kop koffie of een etentje om kennis te maken met elkaar. Soms is het nodig dat iemand wat meer ondersteuning nodig heeft. Dan gaan we samen wandelen door het bos naar het strand, de natuur werkt hier zeker aan mee, luisteren naar elkaar met alle facetten van het leven.” 

“Het gevoel dat je veilig woont is voor mij heel belangrijk, dus ook voor anderen. Nemen en geven is wel op zijn plaats, en respect naar ieders leefwijze. Iemand groeten of een praatje maken kost niets, de vrede waarin wij leven koester ik.” 

Meer informatie over  
Website: https://corriebloem.jouwweb.nl Instagram – corrienuijen 
Facebook – Corrie Bloem