Filmvertoning ‘Thuis?!’ bij BuurtBuik

Kom op woensdag 7 februari naar de Buurtbuik in ’t Gemaal op Zuid en laat je verrassen door de film ‘Thuis?!’. Je krijgt niet alleen de korte speelfilm over de Tarwewijk te zien, maar krijgt ook een lekkere gezonde maaltijd bereidt door BuurtBuik met gered voedsel.   

Wat deze film speciaal maakt, is dat deze is gemaakt door de bewoners uit de Tarwewijk zelf. Tijdens het filmproject ‘Tarwewijk – The Movie’, in samenwerking met Stichting Wijkcollectie, hebben zestig enthousiaste bewoners meegewerkt aan het schrijven, regisseren en filmen. Van de lokale kapper op de Dordtselaan tot het House of Urban Arts, de kerkgemeenschap en de mensen van de BuurtBuik.  

Na de film ontmoet je Martha die meedeed aan de film en praten we na over thuis voelen in je wijk. Kom gezellig langs, je hoeft je vooraf niet aan te melden!  

  • Filmvertoning met maaltijd: gratis
  • Datum: woensdag 7 februari  
  • Tijd: 18:00 tot 20:00  
  • Locatie: ’t Gemaal op Zuid, Pretorialaan 141 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten van Stichting Wijkcollectie?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de ontvangen link)!

Verhalen delen en reageren

Stichting Wijkcollectie haalt verhalen op in de wijken. Heb jij ook een verhaal dat je wil delen? Volg deze link en maak een account aan. Je kunt dan je eigen verhaal toevoegen en op verhalen reageren.

Vragen?

Neem contact op via info@wijkcollectie.nl.