Titel kunstwerk: Kletsen op de camping 
 
Over Gemma Delfgaauw 
Gemma is kunstschilder en maakt gebruik van verschillende stijlen in haar werk:Schilderen en het maken van collages betekent voor mij op reis gaan in een avontuurlijke wereld van kleuren, vormen en structuren. Kleur is belangrijk voor mij. Schilderen doe ik zowel figuratief als abstract. In mijn werk ga ik met regelmaat uit van het organische en ik werk meestal vanuit mijn fantasie. Mens en dier spelen daarin nogal eens een rol. Ook natuur is belangrijk voor mij.”  

Over het kunstwerk 
Voor het LeerCircus in Hoek van Holland maakte Gemma een kleurrijk schilderij met twee roddelende dames op de camping. Haar inspiratie komt van dichtbij: De mensen op de camping zijn praktisch gesproken mijn achterburen. Het is heel gezellig om ze als buren te hebben. Ik geniet van hun geroezemoes als ik in mijn tuin zit, want ze zijn relaxt, hebben vakantie, genieten van hun oude dag, ontvangen regelmatig bezoek en kletsen wat af met elkaar. Het spreekwoord zegt ‘een goede buur is beter dan een verre vriend’.” 

De buren van Gemma 
Gemma heeft een fijne band met de buren die naast haar wonen: Ik ben blij met mijn buren die aan weerszijden van mij wonen. Als er een probleem mocht zijn, dan weet ik zeker dat ik op hen kan rekenen.” 

Meer informatie over  
Facebookpagina: https://www.facebook.com/profile.php?id=100013139858957  
Mailadres: sandgem@hetnet.nl