Het mooiste handgemaakte zwempak van Hoek van Holland 

Maak jij het mooiste zwempak van Hoek van Holland?   

Doe mee met de wedstrijd en handwerk je eigen zwembroek, badpak of bikini. Iedereen die in Hoek van Holland woont of er vakantie viert kan meedoen! Er zijn drie categorieën: 

  1. Ontwerp en brei of haak je eigen zwemkleding 
  1. Ontwerp en naai je eigen zwemkleding 
  1. Ga aan de slag met een historisch breipatroon van Museum Rotterdam 

Hoe doe je mee?
Meld je aan via: info@wijkcollectie.nl of bel naar 06 20417966 en ga aan de slag met jouw ontwerp! De wedstrijd loopt van april tot 15 augustus 2023.  

Tentoonstelling
Als je meedoet wordt jouw zwempak onderdeel van de tentoonstelling in Museum iCOON. Hierbij wordt de gehandwerkte badkleding tentoongesteld samen met historische zwemkleding en breipatronen uit de collectie van Museum Rotterdam.  

De winnaars ontvangen, naast uiteraard de eer, een fantastische prijs!  

Workshops
Op vrijdag 26 mei van 13:30 tot 15:30 organiseren wij een workshop zwemkleding maken in het Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. Aanmelden kan via info@wijkcollectie.nl of kom gewoon langsWij zorgen voor wat basismateriaal en wol van Rotterdamse Schapen, maar je mag ook met je eigen spullen aan de slag.

In de zomer organiseren wij nog meer workshops in Hoek van Holland. Wil je op de hoogte blijven ga dan naar www.wijkcollectie.nl/activiteiten of stuur een mail naar info@wijkcollectie.nl. 

Het mooiste handgemaakte zwempak wordt georganiseerd door Stichting Wijkcollectie in samenwerking met Museum Rotterdam, Museum iCOON en Rotterdam Circulair.  

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten van Stichting Wijkcollectie?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de ontvangen link)!

Verhalen delen en reageren

Stichting Wijkcollectie haalt verhalen op in de wijken. Heb jij ook een verhaal dat je wil delen? Volg deze link en maak een account aan. Je kunt dan je eigen verhaal toevoegen en op verhalen reageren.

Vragen?

Neem contact op via info@wijkcollectie.nl.