Wedstrijd ‘Het mooiste zwempak van Hoek van Holland’

Maak jij het mooiste zwempak van Hoek van Holland?   

Doe mee met de wedstrijd en handwerk je eigen zwembroek, badpak of bikini. Iedereen die in Hoek van Holland woont of er vakantie viert kan meedoen!  Breien, haken, naaien en meer, alles is toegestaan. 

Tentoonstelling 
Als je meedoet wordt jouw zwempak onderdeel van een tentoonstelling in Huis van de Wijk ‘de Hoekstee’ of in Recreatieoord Hoek van Holland. De winnaars worden gekozen door bezoekers van beide tentoonstellingen. Ook zal een deskundige jury een stem uitbrengen. 

Wil jij meedoen?  
Leuk! Dat kan tot 26 september 2023.  

Hoe doe je mee? 
Breng je zelfgemaakte zwemkleding naar Huis van de Wijk ‘de Hoekstee’, en stuur een mail naar  info@wijkcollectie.nl, of bel naar 06-20417966 om je aan te melden. 

 Aanleiding voor deze wedstrijd is een badpak uit de historische collectie van Museum Rotterdam dat gelinkt is aan Echt Rotterdams Erfgoed deelnemer nr. 0081, Recreatieoord Hoek van Holland. De wedstrijd wordt georganiseerd door Stichting Wijkcollectie in samenwerking met Huis van de Wijk ‘de Hoekstee’, Museum Rotterdam, Recreatieoord Hoek van Holland en Rotterdam Circulair.

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de verschillende activiteiten van Stichting Wijkcollectie?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de ontvangen link)!

Verhalen delen en reageren

Stichting Wijkcollectie haalt verhalen op in de wijken. Heb jij ook een verhaal dat je wil delen? Volg deze link en maak een account aan. Je kunt dan je eigen verhaal toevoegen en op verhalen reageren.

Vragen?

Neem contact op via info@wijkcollectie.nl.