Publicaties 

Om de verhalen zichtbaar te maken hebben we al verschillende publicaties uitgebracht. Deze zijn ook digitaal te bekijken. Wil je graag een papieren versie ontvangen neem dan contact met ons op via info@wijkcollectie.nl 

Echt Rotterdams Erfgoed Magazine 

In dit magazine presenteren we de 100 deelnemers van de collectie Echt Rotterdams Erfgoed. Ze laten zien wat er nu speelt in de stad.

Echt Rotterdams Erfgoed & Wijkcollectie Journaal 

In dit Journaal lees je inspirerende en verbindende verhalen van Rotterdammers en wijkbewoners uit Bospolder Tussendijken, Hillesluis en Merwe-VierHavens.

Echt Rotterdams Erfgoed Journaal editie 2

In dit Journaal lees je inspirerende en verbindende verhalen van betrokken Rotterdammers. Met o.a. het verhaal van Keti Koti en Stichting Helderheid. 

Echt Rotterdams Erfgoed boek deel 2

In dit tweede boek van Echt Rotterdams Erfgoed vertellen we hoe Museum Rotterdam samenwerkt met bijzondere Rotterdammers, waarom en wat dat oplevert. 

Echt Rotterdams Erfgoed boek deel 1 

In dit boek presenteren we de eerste 55 deelnemers van de collectie Echt Rotterdams Erfgoed. Ze laten zien wat er nu speelt in de stad.

Echt Rotterdams Erfgoed Journaal editie 1

In dit Journaal lees je inspirerende verhalen van betrokken Rotterdammers. Met o.a. verhalen van Rotterdam Bluegrass Festival en de Broodvader.

Vragen?

Neem contact op via info@wijkcollectie.nl