Doe mee met het LeerCircus in het Oosterflank!

In oktober 2024 staat het LeerCircus in Oosterflank. De voorbereidingen zijn in volle gang!  In dit circus vind je een week lang verhalen, kunstwerken en activiteiten door en voor  bewoners uit Oosterflank.

Het algemene thema dat alle makers als leidraad nemen is ‘Vind het geluk op straat’. Dit onderwerp komt veel terug in de verhalen die de Wijkcollectie de afgelopen maanden heeft opgehaald in de wijk. 

Wil je meedoen of op de hoogte blijven van alle activiteiten m.b.t. het LeerCircus? Stuur dan een berichtje naar 06 – 425 193 66. Of mail naar info@wijkcollectie.nl.

Oproep: Kunstenaars gezocht!

Kunstenaars gezocht voor het LeerCircus Oosterflank! 

Stichting Wijkcollectie is op zoek naar kunstenaars uit Oosterflank n die een kunstwerk willen maken rondom het thema ‘Geluk op straat’. De kunstwerken worden tentoongesteld in het Reizend LeerCircus dat in september zal plaatsvinden. De kunstenaars onderzoeken en verbeelden, samen met wijkbewoners, hoe het geluk op straat kan worden vergroot. Voor de kunstopdracht is een vergoeding beschikbaar.  

Het kunstwerk: 

  • Verschillende kunstdisciplines zijn mogelijk! 
  • Als inspiratie dienen de verhalen van Wijkcollectie Oosterflank en de manier waarop het thema ‘Geluk op straat’ daarin terugkomt 
  • Is interactief, zet mensen aan het denken 
  • Is weersbestendig 

 Heb je interesse (of vragen), stuur dan een e-mail met jouw idee en voorbeelden van eerder gemaakt werk naar info@wijkcollectie.nl 

Benieuwd naar de verhalen uit Oosterflank? Klik dan op de onderstaande knop. 

Programma LeerCircus Oosterflank

VerhalenWandeling Oosterflank 11 juli

Vind het geluk op straat en wandel mee!
Je wandelt in groepjes door de wijk waar je wordt verrast door bijzondere verhalen van bewoners. Onderweg word je getrakteerd op een speciaal optreden en wat lekkers te eten en te drinken! De wandeling duurt in totaal 1,5 uur.  

Meld je aan
De VerhalenWandeling is gratis en iedereen kan meedoen! Meld je aan via deze link.

DEELNAME IS GRATIS
Donderdag 11 juli 2024
Starttijd tussen 17:00 – 17:30 

Terugblik LeerCircus Oosterflank